tt

jp

Tozai Travel

logo tozai web

Tozai Travel heeft de doelstelling om Japan toegangelijker te maken voor Nederlandse reizigers, en wil met allerlei reizen over allerlei onderwerpen een voorzet geven om zelf Japan op een unieke manier te ervaren. Ervaar bijvoorbeeld een Minshuku reis met verblijf in Japanse family Inns, een unieke ervaring, die u nooit zult vergeten!

 

 Japan Cultural Exchange

LOGO JCE w190
Japan Cultural Exchange (JCE) is opgericht in maart 2015. Zij bevorderen op een vernieuwende wijze de culturele uitwisseling tussen Japan en Nederland. 

 

Haiku Kring Nederland

Haiku Kring Nederland

Voor liefhebbers van Haiku. De haiku is een van oorsprong Japans gedicht, dat in de afgelopen eeuw in de rest van wereld steeds meer navolging kreeg. 

 

Tokyo.nl

tokyologo-300x105

Tokyo.nl geeft eerlijk reisadvies over Tokyo en Japan. De reistips zijn gebaseerd op eigen ervaringen en reisinformatie van lokale mensen. Tokyo.nl weet daarom de leukste slaapplekken, restaurants en plekjes te vinden in Tokyo.

 

Katern: Japan

KJ

In deze blog kunt u terecht voor achtergrondverhalen over de Japanse cultuur, economie, tradities, tekenfilms, games, literatuur, kunst, sport en geschiedenis. Fascinatie voor en kennis van Japan zijn de belangrijkste drijfveren van de schrijvers, die allemaal Talen en Culturen van Japan in Leiden studeerden.